Quote:
Originally Posted by Darkcrni
Ma sve je otisli u krac!
|
Prvo mi je Michael rekao na MSNu da ce prve nedelje sve biti do Cetvrtka sredjeno, vraceno u normalu.
Druge nedelje smo dobili obavestenje da ne kontaktiramo ST. kurac vec da su imali brojne sastanke i da ocekuju uskoro da ce sve kartice proraditi.
Sta se desava u medjuvremenu? Po mom misljenju jebeni Mallick je investirao pare u nesto gde je pukao i onda je tokom te dve nedelje cekao da mu se vrati iz nekog posla kes ali umesto 10 miliona vratilo mu se milionce. Poceli su da salju wallet a kako sam razumeo Pearl poceli su da salju i pare sa VV jer sam je pitao deset puta i razmenjivao brdo emailova i poruka na MSNu tokom chata. Na ugovoru pise da je ePassporte taj sa kime sklapamo ugovor.
Odjedanput kazu da se obratimo tom St kitsu a od pocetka sam pokusavao preko njihovog sajta da se ulogujem(posto je receno da mozemo preko njih ili epassa) i nismo mogli. Sve u svemu po mom misljenju najjaci adut i krivac nam je rekao da se obratimo ST. kurcu.
Sta ce sada biti predstave nemam...ne znam imaju li para...sve mi deluje da smo pokradeni i to zestoko...u najboljem slucaju nekoliko njih ce opet dobiti pare od st kurca i to je to...